måndag 31 mars 2014

Earth Hour och sushi

Sista måndagen för Mars månad 2014, April är på intåg och efter det kommer Maj och sen är det sommar. Brorsan tar studenten och jag flyttar hem till Karlshamn för ett tag. Tiden går alldeles för snabbt...

I förra veckan fick vi reda på resultaten av första tentan som vi hade i Historia & Kultur, U. Det hade inte gjort så mycket om det inte var på håret till G. 0,5 poäng ifrån godkänt... HUR LYCKAS JAG?! Så det är omtenta som gäller i Maj så det blir till att tagga till. (är det stor bokstav på månader i svenska? Ser konstigt ut...)

I helgen var det ju Earth Hour igen som varje år. Jag och Jonna bestämde oss för att göra det till en grej så innan klockan hunnit slå 20.30 hade vi rullat oss två rullar sushi var, tänt en massa ljus så hela lägenheten hade ett mysigt sken över sig och slagit av all annan elektronik. Det är egentligen fusk att vi fortfarande har möjligheten att använda mobiler och datorer för allt går ju på batteri nu för tiden men vi försökte i alla fall visa vårat oberoende. Efter middagen vart det brädspel som gick alldeles för bra och något glas vin. En bra kväll allt som allt måste jag säga! Tack Jonna.

Fick tyvärr inga bra bilder på lägenheten p.g.a. lathet så har inget att visa er direkt. En bra låt får ni i stället.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar